Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi va aducem marea acasa

Membru Bizoo de 13 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
6 pareri

Brad de Craciun cu ace combinate 2D si 3D - Elite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

549 lei Lei
Cod produs
DTE
Out Of stock
Descriere
Brad de Craciun Premium cu ace combinate 2D si 3D - Elite

Colectia Elite Stand: metalic - inclus

Material ramuri: PVC 2D + Ramuri 3D turnate

Ignifug: Da

Un model de brad artificial care va va incanta cu siguranta. Ramurile se indreapta prin parti, ca un brad natural dintr-o padure de pin, fabuloasa si neatinsa. Trebuie doar sa-l decorezi cu globulete, sa-l imbraci cu o ghirlanda si sa astepti sa apara un cadou sub el!

Bradul artificial nu are miros de plastic si elemente ascutite, ramurile sunt placute la atingere, nu se sfarama si nu isi schimba culoarea atunci cand este folosit. Datorita numarului mare de ramuri, bradul are o silueta frumoasa. Asamblarea este foarte simpla. Chiar si un copil se poate descurca.

Bradul de Revelion este asamblat din mai multe parti. Elementele tulpinei sunt inserate una in cealalta. Ramurile se deschid ca o umbrela si formeaza un copac finit. Trebuie doar sa scuturati manual ramurile si sa dati copacului un aspect finit.

Colectia Elite este formata din brazi artificiali verzi cu o forma naturala standard. Numarul de ramuri este moderat, ceea ce creeaza goluri pentru fixarea decorului din globurile de Craciun. O trasatura distinctiva a acestui pom de Craciun o reprezinta crengile 3D turnate care imita in mod extrem de realist acele naturale de pin in combinatie cu ramuri din folie din PVC de cea mai inalta calitate categoria A +.

Materialul nu intretine arderea si nu emana mirosuri neplacute. Culoarea ramurilor este foarte apropiata de culoarea brazilor din padurile din zona centrala a Rusiei.

Miezul ramurilor este vopsit in maro ca in natura.

Trunchiul bradului este format din trei sau mai multe parti (in dependenta de inaltime).

Ramurile sunt atasate de trunchi si pot fi usor deschise ca o umbrela.

Bradul artificial este un simbol al sarbatorilor de Anul Nou, care va umple casa cu o atmosfera fabuloasa de caldura si confort.
Silueta unui brad perfect, creat de mainile mesterilor nostri, va va servi multi ani.
Pomul de Craciun este potrivit atat pentru decorarea casei Dvs., cat si ca un cadou care va impresiona familia, colegii si prietenii. Cumparand un brad artificial de la e-Sarbatoare, salvati cel putin 5 brazi naturali!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura